tisdag 28 juni 2016

Ingen bra formulering alls

Det här inlägget fick en liten dum rubrik... Förra gången jag använde mig av det uttrycket gick en av våra bilar sönder. Gissa vad som hände nu?
Igår kom maken hem och meddelade att hans bil gått sönder. Nån rem till generatorn som inte ville vara med längre. Har vi tid att byta själva? Nej. Behöver vi två bilar. Ja. Ett stort tack till Systeryster som lånade ut en av deras.
Nu i kväll körde vi bort bilen till verkstan och jippie vad kul med räkningar från bilverkstan.

För en liten stund sen bad jag Silverräven hämta ett stort grytlock i källaren, som jag ska ha till att täcka min flädersaft. Att jag inte går själv ner dit när det är mörkt, är inte av lathet, utan för att jag är så hiskeligt mörkrädd. I'm a pussy, jag vet.
Vad tror ni han säger när han kommer upp med locket? Jo, att nu är vattnet avstängt, för nere i källaren står varmvattenberedaren och läcker som ett såll. Hur praktiskt är det att vara utan vatten i huset? Inte så värst. Hur billigt blir det att köpa en ny varmvattenberedare och installera den? Hmm. Hur kul är det på en skala innan semestern? Och hur stor är chansen att rörmokaren kan komma på stört?
Nu har vi lite tur i oturen att vi har en separat varmvattenberedare i garaget. Så vatten finnes, men inte i duschen och inte till toalettspolning. Det får bli till att hämta hink och spola manuellt.

Så tjolahopp på den. Tur vi fick lite skattepengar för lite sen.

2 kommentarer:

Kari sa...

Fy fan vad mycket strul på en gång, hoppas att det reder sig snabbt!

Nipe sa...

Kari: Enligt rykten ska både bilen och VVB vara up and running imorgon. När bankkontot hämtat sig, det är en senare fråga ;)