söndag 18 augusti 2019

Sålt!

Extrahuset är färdigrenoverat, städat, visat och sålt. Kontrakt påskrivet i onsdags och igår kväll fick vi besked om att sista förbehållet var ok. I mitten av oktober lämnar vi nycklarna till de nya ägarna.
Shit, ni anar inte så skönt.

Lite märklig känsla smyger sig också in. Lite tomhet. Eller nej, mer försiktighet. Vi har lovat oss själva att inte direkt hoppa in i nya projekt. Så jag vågar nästan inte ta tag i nåt, eller ens tänka tanken på det. Var går gränsen mellan ett nytt projekt och bara det "gamla vanliga" arbetet som kommer med att ha hus?
Sen njuter jag ju självfallet också. Det är gott att som nu, bara gå och skrota en hel helg. På hemmaplan. Tvätta lite, bära ut ett pussel till förrådet, packa upp det sista från semestern.
På tal om det. Hur många gånger har vi sagt till barnen att blöta fuktiga orienteringsstrumpor eller badkläder måste hängas upp med en gång? Att de inte kan ligga kvar i väskan i flera dagar? För några dagar sen hittade vi blöta (mögliga) strumpor som legat i en ouppackad väska i en vecka.  Idag hittade jag en kasse blöta badkläder i en plastpåse på golvet i tvättstugan. Det visade sig inte vara barnens, utan mina och Silverrävens badkläder från en dagstripp till Öland för 10 dagar sen. Ridå.

Inga kommentarer: