onsdag 15 april 2020

Påsk

En märklig tid just nu, det är vi nog alla överens om.
Påskfirande lite så där halvt. Ingen påskmiddag med släkten som brukligt. I år inföll påsk och födelsefag samtidigt så frånvaron av firande blev än mer påtaglig.
Jaja, det är som det är.
Vi firade min födelsedag med en spontan fika mellan ett besök på Elgiganten i Karlskrona och hämtning av husvagn i Långtbortiskogen. Först testade vi Bryggareberget inne i stan men där blåste som vanligt vinden och den var inte nådigt kall. Det blev istället badplatsen vid Skärsjön utanför Tving som fick bli fikaplats. Där var vi inte helt ensamma, även om jag lyckades dölja två familjer bakom träden på fotot jag tog. Tyskar från Berlin var det, det avslöjade nummerplåtarna på WW-bussen.
Märkligt det där med tyskar här nu, hur tänkte de? På Maxis parkering senare i påskhelgen stötte vi på danskregistrerade bilar också, lika märkligt.
Fikat var i alla fall gott och sen körde vi grusvägar till husvagnsförvaringen. Grusvägar som nästan borde definieras som skogväg, nästan lika smala som bilen är bred. Vildmark är ett bra ord för skogen och där var massor med lingonris så vi la stället på minnet inför hösten. Jag har dessutom redan rekat en fin cykeltur för sommaren. 

1 kommentar:

sa sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.