måndag 1 mars 2010

Siam Park del 1


Det var ju ett tag sen jag skrev om min passion för vattenrutschkanor. Det måste ju åtgärdas, pronto.
När vi var på Teneriffa, gick vi till Siam Park, ett väldigt bra vattenland. Har ni vägarna förbi Playa de las Americas, lägg en dag på detta ställe, ni kommer inte ångra er.
Vi var fyra vuxna och 5 barn i åldrarna 7, 4, 3 och 1.

För vuxna barn är stället hur bra som helst. Sjuåringarna låg precis över och under gränsen för att få åka allt. För 3-4 årsåldern var det ganska begränsat och för ettåringen var det ju mest plaskpool som gällde. Så den idealiska åldern för att åka dit är nog 7 -100. Alla hade roligt, inget tal om annat, men de där mellanbarnen var lite frustrerade över att inte få åka med oss andra.

Jag och goa goa kompis A, vi lämnade makar och barn vid piratpoolen och åkte ihop. Lite lätt nervösa och fnissiga, herregud allt såg ju skitläskigt ut. Vi tänkte börja lite lätt med en rak kana där man åkte på mattor. Söte Göte vad vi skrek på vägen ner, det killade rejält i magen. Väl nere tittade vi på varandra och bestämde raskt att åka en gång till. Liggande på mattan igen, undrade vi hur dumma vi är egentligen, den var ju verkligen läskig. Men inte lär man sig nåt av det, nä man tar sin kompis i handen och skuttar iväg till nästa kana, där vi myntade uttrycket:
-Delad skräck är dubbel skräck.

3 kommentarer:

milla sa...

Ser härligt och totalt livsfarligt,skratt, ut!
Kram Milla

Fotograf Evelina Gustavsson sa...

Vilket bra uttryck! :)

nipe sa...

Milla: kanske inte livsfarligt, men totalt härligt! :-)
Evelina: Visst var det! Kan säkert appliceras på många saker, skräckbiobesök, samdeklarationer etc.