torsdag 7 oktober 2010

Sagan om den funktionella träningen del 2

Träning idag igen. Denna gången var vi fem stycken. Jag, LindaLottaPusing, vän M och make Silverräven. Och en till vi inte kände. Det tar sig med andra ord.
Nu återstår bara att se hur mycket träningsvärk det blir denna helgen.
Tjing på er!

4 kommentarer:

Kajsa sa...

Läser din blogg (minns faktiskt inte hur det kom sig från början) varje gång ett nytt inlägg kommer men är katastrofalt dålig på att kommentera. Idag är jag dock tvungen - jag tänkte såå mycket på dig när jag stapplade ut efter mitt livs första träningspass med funktionell träning. Jag tänkte att ni bara råkat ut för en tuff instruktör, men jag vet bättre nu. Läs: varenda muskel i kroppen vet att frukta detta pass. Men, precis som ni tänker jag återvända - det kan nämligen inte gå sämre än idag.

Hoppas träningsvärken är mildare den här gången - ser fram emot en rapport!

vän M sa...

Nu börjar det göra riktigt ont i benen. Barnen vill att jag ska komma upp och titta på TV med dom men jag vet hur ont det kommer att göra när jag ska gå ner och ner måste jag ju för det är där min säng är. Muta dom med chips??
Ungf samma %fetthalt i båda, chipsen och mamma, så det borde funka. =)

Evelina sa...

Vad du än gör så sätt dig inte ner Nipe! :)

Nipe sa...

Kajsa: Hej å välkommen! Vad kul att höra att du följer min lilla blogg! Haha, vad skoj att höra att även du testat denna underbara träningsform, så himla mkt träningsvärk för så lite nedlagd träningstid :) Min recension kommer i nästa inlägg.
M: Ont i benen? Vad? Känner jag inte igen:) Du får sova uppe i natt.
Evelina: Ingen fara faktiskt:)