söndag 11 mars 2012

Helgen i korthet

En dörr har maken idag satt in till det som ska bli tvättstuga! Det går framåt, sakta men säkert.

Helgen har som vanligt gått i raketfart. Gårdagen tillbringades i Kalmar där vi införskaffade lite smått och gott som ringklocka, eklist, cirkelsåg, en extra skohylla och lite annat.
På kvällen hälsade vi på svärmor på den där långsmala ön.
Givetvis kollade vi där på Melodifestivalen och eftersom jag glömt min mobil och Silverrävens hade batteritorsk, fick vi muta Skruttafisan för att få rösta på hennes. Okej, sa hon, om ni röstar på Danny. Nä, Loreen sa vi varpå hon vägrade låna ut mobilen. Men med ett löfte om att få 5 kr för varje 3,90-röst så fick vi till slut låna den. Hon är slipad, vår Skruttafis.

Idag har vi haft upptaktsträff med orienteringsklubben. Bad i en timme och sen mikro-orientering inomhus. Klart värt att offra en solig dag för detta!
Sen har jag varit på crawlkurs och kört fullständigt slut på batterierna. Tillsammans med min Mulle-kollega M som också går kursen, har jag sedan ätit mig proppmätt och planerat vårens Mulleträffar.

Så, nu är jag slut i rutan för idag. Orkar knappt gå ut i hallen och beundra dörren.

2 kommentarer:

Knaprig kaka sa...

Det är väl inte konstigt att helgen går i raketfart när du gör så otroligt mycket! Jag vacklar mellan att bli imponerad och att skicka dig en brandsläckare, för nu ryker det från öronen på dig. :)

Nipe sa...

Knaprig: gör så mkt?? Nä, jag drönar bort ganska mkt tid också, sen blir det panik...