söndag 10 februari 2013

Seg

En veckas uppladdning i Idre, var väldigt behövligt inför den veckan som följde. Maken kom hem, vände norrut igen för en tripp till Västerås. När han kom hem väntade kurs på jobbet med tillhörande tidsschema som inte rimmade med hämtning/lämning.
Undertecknad fick således ansvar för tvättberg,  hämtning/lämning, nattning och allt som hör till. När väl maken kom hem igen, ja då var det det där med hans kurs som inte rimmade med resten av verksamheten. Vi lägger till att undertecknad hade två dagar på jobbet med driftprov, som inte heller riktigt korrelerade med hämtning/lämning.
Som grädde på moset låg en festplanering på kvällstid. Hela veckan totalt uppbokad. Det var bara att boka av alla energipåfyllande åtgärder som yoga, träning, nattcup etc.
I går jobbade vi med festen, som var för 100 personer. I morse städade vi lokalen och därefter var det årsmöte i orienteringsklubben.
Men. Nu. Så.
Färdigt.

Seg är väl bara förnamnet just nu. Sitter och försöker få ner axlarna som varit uppdragna till öronen, försöker avgifta mig från den kaffechock som hållt igång systemet och jobbar på att andas ut.
Det blir en tidig kväll i kväll.
Imorgon är det på det igen. Utvecklingssamtal, planeringsmöte inför en grej i mars. Resten av veckan sen, ska jag banne mig ta det hur lugnt som helst och prioritera upp att ladda batterier och inte tvärtom.

Inga kommentarer: