onsdag 7 december 2016

Fel sida men ändå rätt

Östra Öland. Sug på den. Där är man inte för ofta, helt klart.
Vi åkte dit förra helgen.  Ja jag vet, östra sidan Sverige ena helgen och västra sidan (Halmstad) helgen efter, såna är vi.
Anyhow. Vi åkte dit på söndagen och kollade på en sommarstuga. Ja, ni läste rätt. Vi kollade på den dagen innan vi skulle köpa den där villan. Vi köpte även en spis den dagen. Ett black friday-fynd på en söndag, till en villa vi ännu inte köpt, några timmar efter att vi kollat in en sommarstuga vi nog inte ska köpa. Hängde ni med? Nä, vem gör det?
Jo (kom till saken kvinna!).  Vad jag egentligen tänkte skriva om var att där på östra sidan hittade vi en strand vi aldrig hört talas om. Den ligger utanför den lilla byn Bjärby. Helt underbar var den. Ni vet när man kör på en ganska dålig grusväg i en halv evighet och bilen skumpar och man undrar om det verkligen var en så bra idé det här. Det är oftast då man hittar en pärla i ostronet, när förväntningarna är låga. Vinden rufsade bort alla intentioner om en frisyr, kylan lamslog fingrar som försökte föreviga med mobilen och havet röt så vi knappt hörde alla våra glädjeyttri ngar.
Dit ska vi definitivt åka fler gånger. På sommaren, ska tilläggas.

Inga kommentarer: