måndag 25 februari 2019

Nähä, vet ni vad?!

Det här duger ju inte! Sån bloggtorka så jag vet inte vad.
Så kan vi ju inte ha det, eller hur? Dags att ta sig i kragen, pau rikktit.
Ska ta tag i detta nu. Jag tycker ju det är väldigt roligt att skriva här. Fler och fler bloggar verkar bli nerlagda till förmån för Instagram och annat, men jag tycker inte riktigt det fyller samma funktion. Jag älskar ju att läsa hos andra. Älskar dagboksformatet. Älskar att det är blandat högt och lågt, kort och långt, djupt och grunt.

Så. Jag nystartar lite. Det finns så mycket att berätta om, som jag liksom bara inte fått ur mig. Så jag börjar nu. NU!

Och vet ni vad?!
Vi har varit på Färöarna! Det var i juni förra året, men det är bara häromdagen som bilderna kom över från kameran till datorn. Hade liksom glömt att jag fotade med systemkameran också och inte bara med mobilen. Hur kunde jag glömma det? Ja, det är inte så konstigt. Livet gick i 190 i somras och allt var bara jobbigt pga värmen, så hela resan landade inte riktigt i mitt medvetande förrän typ nyss.

Färöarna! Vilket ställe! Jag ska ge mig på att sammanfatta vår resa mer detaljerat, när bilderna har blivit rensade och sorterade och jag sist men inte minst rätat upp alla horisonter. Det var blåsigt, så fanimig nästan varenda bild är lite lite lite sned. Så där retligt litegranna bara.

Men här kommer en första, från vår promenad ut till havet från byn Saksun.
Färöarna - åk dit. Det är en order!

2 kommentarer:

Åsa och livet sa...

Åååååååååååååh!

Vilken otroligt vacker bild! Och jag kan mycket väl tänka mig att det är helt fantastiskt!

Nipe sa...

Färöarna är verkligen helt fantastiskt!