lördag 5 februari 2011

Status lördag middag

Jahapp. Det får bli ett längre inlägg om detta senare, men status så här långt:

Vi måste förhindra att det fortsätter rinna in vatten, så maken har grejat på vinden en smula. Nu är han uppe på taket och ska lägga in plast över hålen. Riktigt roligt att vara på taket just idag, när det blåser halv storm i vindbyarna.
Det här ser inte alls bra ut faktiskt, fy fan vad dyrt.

Jag går som katten kring het gröt just nu, ska ut och jogga lite, det är ju löpningens dag idag. Anna på bloggen Orka mera har uppmanat att skicka in sina löparbilder till henne och det kan nog vara ett bra sätt att fokusera på annat. Blåsa ut hjärnan en smula så här i stormbyarna.

Annars är humöret relativt bra, vi kör galghumorvarianten just nu. Dagens två Theme-songs är:
1. It's raining bills, hallelujah, it's raining bills, amen...I'm gonna get my self broke, absolutely soaking broke! It's raining bills, hallelujah osv...
2. Vad är det som regnar i vårat vardagsrum?, vad är det som regnar ner från skyn? Jo, vatten vatten bara vanligt vatten.

F-n , man har inte roligare än man gör sig.
Simma lugnt.

4 kommentarer:

Fru Gårman sa...

Jamen precis! det är rätta takter. :)

Milla sa...

Å, det är ju inte något man önskar sig nu till regnperioderna..Hus och dess underhåll tycks ofta sammanfalla till en "nätt" liten j...la hög.
Sura skulle jag ha gjort men du är bra på att sudda,sudda,sudda bort din sura min...
Sånger är smittsamma.
Kram

Nipe sa...

FruGårman: :)
Milla: Jag suddar och suddar och liksom stoppar huvudet lite i sanden ett tag... det blir ju inte mindre blött för att jag deppar över det. Men vi har nog två olika varianter på lösning, en skitdyr och en lite mer skitdyr. Som alltid när det gäller hus alltså.

JoSe sa...

Den första sången ska jag tipsa lillebror om. Hans bil havererade vid Torsvik när han var påväg till Bankeryd. Idag har de kört den på trailer till Ljungby. Kan säga att han skulle behöva lite galghumor just nu...
Kram