tisdag 13 november 2012

En gång är ingen gång...

Så därför pallrade jag mig iväg till veckans backträning.
Gick dit med målsättningen 60%, precis som förra veckan, men med hela intervaller denna gången.

Uppvärmningsjogg följt av 5x2 löpskolningsövningar uppför.
Därefter skulle vi springa i snabbt tempo upp för en brant kullerstensklädd backe, i stans gamla fina kvarter. När den branta delen är slut svänger vägen och slingrar sig in mellan de låga gamla husen och planar ut först när man kommer fram till kyrkomuren.
Nånstans längs med denna sträckan placerade sig tränaren och vi skulle springa tills vi hittade honom. De tre gånger som han stod framme vid kyrkomuren, tog min ork slut ca 30 meter innan, men annars sprang jag hela intervallerna, men hoppade över 4 av de 10 vi skulle springa.

Efter det var det minsann inte färdigt alls, nejdå, då skulle vi spurta uppför den första branta delen, 5 gånger. Även här sprang jag varannan, helt enligt min 60% plan.

Till sist gick vi över ån och ner för en lång trappa. Givetvis skulle vi springa upp för trapporna, 5 gånger à 51 trappsteg. Tre gånger sprang jag upp och de där 5 upphoppen som vi skulle göra när vi kom upp efter varje spurt, ja de hörde jag nog inte riktigt att tränaren sa ;)

Så fruktansvärt jobbigt, men så roligt och peppande.
Extra roligt var det att LindaLottaPusing (även känd som storasyster) var med och visade en enorm kämparglöd. Sketakul, syrran att göra detta ihop!

Nu har jag tränat tre dagar irad. Imorgon blir det vilodag. Då ska jag skriva ett inlägg om nattorientering,

Inga kommentarer: