onsdag 30 september 2015

Visste väl det...

När jag skrev det här inlägget, var jag lite skeptisk. Ska jag verkligen skriva så här? Jinxar jag nu?
Varje gång jag skriver om framsteg på träningsfronten, så slår det tillbaka på mig.
Köper jag ett träningskort, ja då tappar jag lusten för gym. Köper jag ny kompass, nya skor - whatever - så nog fasen dalar all lust eller så pajar ryggen, eller så bara tar latmasken över.

Jaha, vad hände denna gången då? Först tog jag i lite för mycket. Cyklade en för lång runda med för lite coremuskler och för lite stretch efter. Sen kom peaken på min kurs samtidigt som jag var tävlingsledare på en av våra tävlingar. Ungefär samtidigt kom latmasken och la fälleben för mig.

Jamenvafasenhållerjagpåmed? Måste det vara så här? Är jag en träningsperiodare av rang? Hur i helskotta ska jag få in en rutin som funkar?

3 kommentarer:

Linapina sa...

En träningskompis är mitt tips, om man har bestämt en tid är det väldigt svårt att låta latmasken bestämma. (Men tyvärr hjälper hen förmodligen inte mot för mycket att göra och en rygg som protesterar)
Ses vi på 25-manna? Vore kul att säga hej!

Nipe sa...

Neeeeejjjjj.. f-n, jag ska ju inte till 25-manna. Ryggen tyckte inte massor med timmar i buss var en kul idé förra året, så jag skickar resten av familjen (och klubben) och har en alldeles egen helg hemma istället. Ser du en Silverräv, en tonåring som ser ut som mig och en halvhög lite filur, ja då är det the Nipe-family.

Linapina sa...

Tråkigt med din rygg.
Jag får hålla utkik efter en halvhög filur i stället :)