söndag 8 januari 2017

Hej där!

Nämen hoppsan! Det var värst vad första veckan gick fort. Är det så här vi ska ha det? Att vi liksom bara blinkar till och så har tiden rusat iväg.

Jaja. Hur var årets första dagar då? Vi tar en kort sammanfattning av vecka 1, före vi tar tag i att samla ihop resterna av 2016.

Denna veckan har jag jobbat. Just nu är jobbet rätt piss faktiskt. Det är massor att göra och kommer vara ett tag framåt. Om det hade varit klart utstakat vad som ska göra och hur,  hade allt varit lugnt, men så är det inte riktigt. Känsla av icke-kontroll, oklar riktning och en hel del tid som läggs på konflikter(andras - inte mina). Nej, inte optimalt alls.

Vår övervåning är lite kaosartad. Pillerillen får nya tapeter och nånstans måste ju hans möbler stå under tiden. Det blir fint som snus och vi är alldeles strax klara.

Vi har fått tillbaka strömmen i garaget och förrådet. Ett fel på kabeln mellan huset och garaget har gjort det strömlöst där ett tag nu. Försäkringsbolaget ska ha tack! Nu kan vi ta tag i att rensa upp därute så vi kanske kan få in en bil ibland?

Jag insåg häromdagen att jag uppenbarligen kör nån form av walkstreak.  Sen nyårsafton har det varit dagliga promenader. Senaste dagarna i kyla och snö. Mycket skönt.

Gymmet som la ner i somras (alltså jag har glömt att skriva om detta), la ut info om att de skulle starta upp i mindre skala med Small Group Training och jag anmälde mig på stört! Att jag skulle bli så himlans glad för att få styrketräna igen, det trodde jag inte. Börjar nu på onsdag och jag längtar.
(inte tränat styrka sen i juni, så på torsdag blir det nog inte fullt så skoj).

Vi har snö! Klubben håller på att spruta snö också så snart kanske skidorna kan få komma ut och rastas lite?

Tja, det var väl det hele?
Nu ska jag jobba vidare med att sammanfatta Schweiz-resan och kanske till och med hela året.

2 kommentarer:

Sofia sa...

Låter fint med snö i Karlsnäs, hoppas det blir tillfälle att ta en sväng ihop. Fast föreslår man det för barnvakten så får man ju ta med barnet på släp ;)

Nipe sa...

400m just nu. Inte roligt, men vi hoppas väl på mer snö så småningom.