torsdag 30 september 2010

Sagan om den funktionella träningen

Det var en gång två systrar som tänkte gå till gymmet ihop. En liten halvtimmes funktionell träning lät som en bra idé och de två rara små flickorna skuttade hand i hand in i salen. Efter en stund märkte de att det var väldigt tyst och kusligt i salen. Alldeles ensamma stod de där. Men de två rara flickorna är inte bara rara, utan även vid gott mod, så de förblev leende.
Den goda fén dök plötsligt upp och sa det var hon som var tränaren. Åh, vad mysigt tänkte de rara små flickorna, en alldeles egen tränare mitt ute i den stora salen. Det blir ju bra, tänke de, ty de hade alltid önskat sig en personlig tränare.
Den goda fén startade den ljuva musiken och som genom ett trollslag förändrades allt! Den stora salen, blev nu helt plötsligt mörkare och mer skrämmande. De lätta små söta vikterna som flickorna plockat till sig, blev nu helt plötsligt mycket tyngre. Klockan den började slå långsammare. Men det värsta av allt, den goda fén, hon förvandlades nu till den onda häxan! Ingenting flickorna företog sig undgick den onda häxans blick. Ingenstans kunde de gömma sig. Efter 100 år i den onda häxans våld blev de sen till slut utläppta igen, svettiga och darrande. Men eftersom de rara flickorna inte bara äro rara utan även en smula korkade, så log de och såg glada ut och lovade den onda häxan att snart komma tillbaka igen.

Hej träningsvärk!

6 kommentarer:

LindaLottaPusing sa...

jepp och trollmors visa : oh ajajajaj boff har fått en liten annan innebörd i dag...
Jag satte mig ner på en barnpall för att borsta dotterns tänder, STOOOORT misstag.
Om jag ska dit nästa vecka? oooh ja!

Nipe sa...

Jaha, så där sitter du än menar du, på pallen?? Jag tyckte det var jobbigt att hålla kopplingen nere på bilen mendan Pillerill skulle ta på bältet...Tack för att du följde med, det var ju sketaskoj!

Anne Sandberg sa...

Kämpa på =) härligt att du har ett sånt "jävlarinamma" i dig önskar jag hade desamma !!

Kram // Anne

Evelina sa...

Shit... ni är ju inte kloka! :)

Malin sa...

Å det ville du ha med mig på
?!?
Jag som precis har slutat titta under sängen när jag är själv hemma. Fast det lär jag nog inte kunna om du lyckas lura med. =)

Härligt jobbat!

Nipe sa...

Anne: Ibland så glänser den här tanten till ;)
Evelina: Nä, inte på en fläck...kram
Malin: Japp, du ska med! :)