fredag 10 september 2010

Semesteretapp 3 - Marielyst

Haha, om ni trodde att ni skulle slippa fler semesterbilder. Åh nej, så lätt kommer ni inte undan.
Efter två dagar fick vi spunk på Albuen. Vi ville se lite folk, så vi drog till Marielyst istället. Hoppsan, där fick vi så vi teg, Marielyst är ett av Danmarks största semesterställen. High life på nätterna minst sagt.
Första dagen åkte vi till Knuthenborg Safaripark. Varmt och klibbigt, men väldigt roligt. Pillerill var den stora vinnaren för dagen. Vi insåg efter några minuters körande i parken att han inte såg allt vi andra såg, han satt ju bakåtvänd. Raskt beslutade vi att han var redo att få åka framåtvänd, vilket han hade önskat någon månad. Lycklig liten Pillerill! Senare på dagen blev han den första (och förmodligen sista) i vår familj som fick testa att äta ap-mat. Kunde liksom inte låta bli, när han fick det i handen. Det såg ju så gott ut. På slutet av dagen fick han åka runt på pappas rygg på "inte-nudda-marken-banan". Slapp klättra själv, men fick ändå det roliga.
Nipe herself, hon fick sina klätterkunskaper sågade redan på förhand av Skruttafis, så tanten blev ju tvungen att motbevisa den kaxiga dottern. Svettigt. Hej träningsvärk.

2 kommentarer:

Osloskånskan sa...

Vilken fin bild på din man! (det är din man va'?)

Nipe sa...

Osloskånskan: Japp, det är min lille boytoy, även kallad Silverräven :)