torsdag 30 december 2010

Dags att summera 2010

Januari: Jag drack te för att hålla mig varm (eller var det verkligen te?). Åkte skidor, bytte uppdrag på jobbet och var på en underbar semester på Teneriffa.

Februari: Spelade Bunco och hade hejdlöst roligt. Väntar fortfarande på att jag och kollega M ska så tummarna ur att anordna en spelkväll. Fick ett bryt över vårt strul med bygglov (vilket för övrigt beviljades till slut med rejäla kompromisser från vår sida). I övrigt jobbade jag och åkte skidor.

Mars: Skidor, skidor, skidor. Tröttnade när det blev klisterföre. Fick ett rejält bryt på det personliga planet och insåg att bättre fly än illa fäkta. Lämnade således en förening efter nio års medlemskap. Rätt beslut men oerhört sorgligt att det blev som det blev.
Bytte uppdrag igen och pendlar nu till samma ställe som maken, men utan möjlighet att kunna samåka... Förärade gymmet med en hel del besök, men det anfallet gick över.

April: Vilse i den småländska skogen efter en utflykt till Kosta Outlet. Annars var detta den stora joggarmånaden, joggade var och varannan dag, men det anfallet gick över. Fyllde år och fick en trädkoja till barnen i present. Hittade äntligen soffan till hallen som vi letat efter länge länge...

Maj: Tittade på SM-finalerna i Handboll och shoppade loss i Malmö. En härlig helg på tu man hand med maken. Orienterade en hel del och sprang Träskracet, inte bara ett varv utan två.

Juni: Sprang min första orienteringstävling. Eller nej, det var bara en öppen bana under barnens tävling, men ändå. Fylld av självförtroende åkte jag till Karlshamn för orientering och sprang bort mig inte bara en gång utan på varannan kontroll. Så gick det anfallet över. Var på världens bästa Midsommarfirande hos min kusin med resten av släkten.

Juli: Varmt, alldeles för varmt för mig. Vi åkte till Piteå och till Danmark. Cyklade som en tok, men det anfallet gick över det med.

Augusti: Cyklade lite, orienterade lite och plockade en rasandes massa blåbär. Vi fick äntligen ihop den där föräldrargruppsträffen utan barn. En kräftfest där vi i stort sett gapflabbade konstant.

September: Vi skulle på bröllop och jag hade stora problem i klädkammaren. Fick nog och tog ett hyfsat impulsivt beslut. Ett av mina bästa beslut dock. Jag gick "All-in" skulle man kunna säga och här har vi resultatet av det, so far.


(vita skärpet visar midjemåttet innan)
Gick även på funktionell träning för första gången ihop med syrran och trots träningsvärken från helvetet var det helt grymt kul och vi har troget gått sen dess.

Oktober: Träning, träning och åter träning. Typ. Jag fick veta av Pillerill att jag suger på matlagning och f-n vet om han inte har rätt.

November: Rev farstukvisten för att grävaren skulle komma och påbörja vårt utbygge/ombygge. Vi väntar än... Åkte till Jönköping på "fortbildning" med Knyttekollegan. Tittade på Mia Skäringers show och shoppade loss. Jodå, shopping är mikrolycka i en liten ask! Avslutade november med att åka till Teneriffa. En resa vi aldrig kommer glömma.

December: Joggade på Teneriffa och njöt av hur lätt det var. Vabbade för Prickerill. Åkte skidor och skottade snö.

Det var mitt år det. Hur var Ditt?

9 kommentarer:

Anne Sandberg sa...

Bytte jobb bytte jobb å så bytte ja/vi jobb ! Blev smal åxå ska ej glömmas i första taget !! Annars ett rätt tufft år / nästa ska bli bättre på alla plan :) ta easy imon kram kram

JoSe sa...

Tja ska vi sammanfatta ditt år med något så blir det nog "anfallen som gick över..." (fast den trenden höll inte riktigt ända in i mål. Du går tydligen på funktionell träning fortfarande...;) tummen upp)

Mitt år kan jag sammanfatta med ett fasligt rensande. Rensande mest i det inre, men även i det yttre.
Tänk vad tungt jag måste gått med allt det skräpet som försvunnit...

Önskar dig och din familj ett fantastiskt 2011 och hoppas på att vi kan ses fler gånger än 3 (jag tror inte det blev fler i år...).

Stor kram till er alla!

PS har du funderat på att ta NIPE som efternamn till er alla...
"Familjen Nipe". Tja kort och troligen rätt ensamma om det förmodar jag. :0D DS

Nipe sa...

Anne: Ja, ert nästa år har ju alla förutsättningar för att bli bättre :)
JoSe: Jodå, tanken har funnits, men det är redan upptaget. Anfallet med funk träningen är lite "on hold" nu över julen för passet har uppehåll. Sen har anfallet med tillskärpningen med maten hållit i sig och det ska det göra for life är det tänkt :)

JoSe sa...

Nähä där hade jag inte riktigt rätt! Det fanns visst en liten släkt i Malmö som heter det i efternamn...
Och det finns en Nipegården någonstans i sverige...
Men om ni vänder på det då!
Peni... eller kanske inte... ;)

4U2! sa...

Vill redan nu passa på att önska ett riktigt GOTT NYTT ÅR!

Milla sa...

Wow, det var ett händelserikt år:)
Blir fasligt impad av det minskade midjemåttet...känner mig genast lite peppad att få ett sådant anfall:)
Kram Milla

Evelina sa...

Men GUD vilka anfall du får människa! Jag blir ju djupt imponerad. :)

Nipe sa...

JOSe: Peni, hahha. Mamma tyckte SuRing, fniss.
4U2!: Detsamma!
MIlla: Ja, du det minskade midjemåttet peppar mig varje dag! Funderar på att starta en blogg till om just detta, vi får se.
Evelina: Tack!

JoSe sa...

Ska den bloggen heta midjebloggen då... ;)
Och ja Suring är ett alldeles ypperligt namn... ;D