tisdag 7 mars 2017

Äh, glöm det

Åh så jävla naiv man är ibland!
Idag var givetvis allt tillbaka på vanlig nivå igen.
En kollega var självklart tvungen att ta upp gårdagens diskussion igen och nu i ett helt annat tonläge. Ni vet, de där hånfulla kommentarerna om kvinnor på barrikaderna, osv. Förlöjligandet och förminskandet.
Blir så trött.
Nöjde mig med att konstatera att han uppenbarligen var tvungen att sänka allt till en tråkigt låg nivå. Reste mig och gick.

4 kommentarer:

Kari sa...

Det är ju nästan värre när man lurats att tro att det skulle finnas en ljusglimt där. Själv förtvivlar jag just nu över hur Kvinnodagen hanteras här: HR har organiserat ett seminarie med tre manliga talare och en kvinnlig och huvudtalaren dessutom sagt att kvinnor blir svaga och dåliga chefer. Temat är "finns det typiska kvinnojobb?". Och sen skickade ett av facken runt ett mejl där det stod att "i vissa kulturer så är kvinnodagen ett tillfäll för män att uttrycka sin uppskattning för kvinnor". Precis vad vi behöver - en till dag för män att uttrycka sin åskikt! Jag blir så jävla sur. Har skrivit till HR och klagat men fick så klart inget svar...

Nipe sa...

Kari: Alltså din arbetsplats... nånstans trodde jag ju att det skulle vara bättre där. Oklart varför jag trodde det egentligen? Men ju mer jag hör, ju mer nerslagen blir jag.

Madelene sa...

Trist! Vägen är lång mot ett jämställt samhälle :(

Nipe sa...

Madelene: Mm, det är den...