måndag 1 december 2008

Femtonspel

Vi har startat ett 15-spel hemma. Ett sånt där litet spel där man måste flytta på minst en sak för att kunna placera nåt annat där man vill ha det.
Fåtöljen flyttades ut i hallen för att ge plats åt sekretären i sovrummet. Där sekretären stod, ska en bokhylla få plats. Bokhyllan står just nu i hallen dit fåtöljen flyttades, där har vi trångt just nu, hehe.
I gästrummet dit bokhyllan ska ( och ytterligare en bokhylla till ), står just nu två garderober som ska ut i förrådet för lite mellanlagring. Garderoberna har provisoriskt tjänstgjort som bokhylla sen vi flyttade hit. Det är fyra år sen. Hur lång tid är maxtiden på ett provisorium??
ExtraTVn ska upp i hallen, så småningom kommer nog en antennsladd också, men den ska dras genom vinden. Vinden saknar isolering, så antennsladden får vackert ligga kvar på väntelistan.
Att isolera vinden, det känns ganska akut just nu. Elbolaget skrattar gott när de ser vår mätarställning. Efter vinden ska hallen få nya tapeter, nytt tak och antennsladd som sagt.
Ja, just det ja, glömde att källaren saknar lite isolering och innertak, det måste fixas innan hallen.
Och i garaget, där står allt som ska ner i källaren.

Så här kan jag hålla på en stund. Misstänker att jag återkommer i ämnet.

" Den som har ung fru och gammalt hus - har arbete nog" ( Okänd)

Inga kommentarer: