lördag 7 november 2009

Var är fjärren?

Barnen satte på Thomas Tåget och åkte sen med maken till Maxi. Kvar sitter jag här i soffan och hittar inte fjärrkontrollen. Jag börjar kunna signaturmelodin nu...

Idag kommer svärmor med man och firar Pillerill. Ikväll sen kommer makens ena bror med fru och barn. Själv är jag insnorad till max, men det får funka ändå. Misstänker dock att jag inte blir upphånglad direkt, inte ens av maken ;-)

Svärmor åker om IKEA på vägen hit och köper en påbyggnadsschäslong till vår soffa, så nu äntligen ska hela familjen få plats! Det är bra med svärmödrar med stor bil, i synnerhet om det ligger ett IKEA mellan deras hem och vårt.

På tal om fjärrkontroller, ett par kompisars kompisar satt en gång hemma och pratade med sitt barn om troll, monster etc. Pappan försökte övertala dottern om att det inte fanns några troll. Jodå hävdade dottern mycket bestämt. Nädå sa pappan, men dottern var tvärsäker på att det visst fanns troll.
- Jaha, nämn ett troll då?
- Fjärrkontrollet!

3 kommentarer:

Osloskånskan sa...

En sån svärmor! Du är lyckligt lottad du!

Anonym sa...

Hahaha, vilket snor/roligt inlägg...och de där fjärrkontrollen har en förmåga att gömma sig i vår soffa. Hmmm. hur ser denna soffa ut? Kram Milla:D

nipe sa...

Osloskanskan: ja, ibland glänser hon till :-)
Milla: Karlstad från IKEA, med mörkgrått tyg.