lördag 17 januari 2009

En utveckling på mitt utvecklingsförslag (eller inveckling)

Maken är fit for fight igen och nappade ju direkt på mitt förslag till Maxi så nu drog våra diskussioner igång. Så på hugget redan, och vi som inte ens druckit elvakaffe än, hur ska detta sluta? Jag bävar!
För det första har vi enats om en bubblare på listan över saker barnfamiljer inte borde få köpa. Äggula! I kombination med två-åring är det ett djävulens påfund. Fatta att det blir ett med sockan om du trampar på det. För det gör du, trampar på det alltså, eftersom det är everywhere efter en frukost.

Vidare spånade vi på det här med att inte kunna scanna vissa saker. Det finns ju oääändliga möjligheter på detta. Några exempel:
  • Nu efter jul borde per automatik godis och kakor vara låsta. För vissa av oss borde man få väga in sig i samband med att man tar scannern. För högt BMI - inga gosaker.
  • För vissa män (ingen nämnd ingen glömd) kan scannern låsa sig bara han närmar sig verktygsavdelningen, mot extraavgift kan det till och med poppa upp ett meddelande: Nej, du har redan två paket slippapper hemma.
  • Skulle inte det funka, kan scannern tjuta och skrika: - Återfallsalarm, återfallsalarm!
  • Tänk er vilka jobbmöjligheter detta skapar. Det kommer stå horder med folk utanför Maxi som erbjuder sina tjänster att "köpa ut" till dem som behöver, ja langare om du hellre vill kalla dem det. Arbetslösheten kommer minska drastiskt.

Alltså, fortsätter vi i den här takten har vi efter elvakaffet löst både världsfreden och finanskrisen. Ja j-vlar va smarta vi är...

14 kommentarer:

imse sa...

Vilka bra ideér du har!

Trevlig helg!

Ylva sa...

Brukar ni köpa bara gulor? Ni kan väl göra något med äggen innan barnen dänger dem i golvet? Och har ni sockervadd på ert Maxi?

Biblioteket på Sunnerbogymnasiet ligger i den nybyggda delen. Snyggaste salen med glasvägg!

/Ylva/Yfronten

Nipe sa...

Imse: Javisst har vi! Trevlig helg själv!
Ylva: Nä, tack och lov har ju ingen kommit på det att sälja bara gulor. Ja, vi brukar ju koka dem först, det är då de blir så där hemska. Glömde skriva det att det gällde kokta äggulor. Å det är det ju faktiskt inte heller nån som säljer vad jag vet, hm.
Sockervadd har nog inte Maxi, nu nör jag tänker efter. F-n du punkterar mina idéer! Det blev lite som han i Lorry:- Tänkte inte på det! Hejdå

Ylva sa...

Förlåt, det var inte meningen att förstöra dina idéer, de är skitbra! Jag försökte nog bara vara rolig.

Nippertippan sa...

Hahahahaaaa!!! Min scanner skulle nog explodera när jag närmar shipshyllorna!!! Och Fazer tuttifrutti passion skulle säkert släcka strömmen i hela anläggningen!!!
Ha en fortsatt innovativ lördag. Tippsa gärna min Maxi (Maxi Hälla) också;)
Kramizar:)

Anonym sa...

Jamen lysande idéer!!! I´m impressed!! :o)

millandante sa...

Va roligt du skriver!!
Och tack för att du kikade in och lämnade en häsning på min blogg!
Jag återkommer!
Ha en fortsatt trevlig helg!

CharmKatti sa...

Visst är det härligt när man är så där smart och kreativ. Man känner att man skulle kunna bli världspresident eller nåt. Men kung över Ica, det skulle duga det med.

Katinka sa...

Trots magsjuka i familjen anser jag er vara mycket klartänkta. Ta monopol på era tankar dock innan någon annan snor dem.

Tussegumman sa...

Önskar dig en fortsatt fin helg! Du har en utmärkelse att hämta på min blogg/Kramar Tussegumman

Miafia sa...

Livsmedelslangare är det nya inneyrket *s*
Underbart goa ideer ni kläckt och detta precis inpå kräksjukan, I´m imponerad;-)

Anonym sa...

Blir strumporna liksom laminerade av gulan? För i så fall håller de ju längre. Det måste vara bra för ekonomin.

Nipe sa...

Tack alla för era goa kommentarer! Det här ska vi nog spåna vidare på eller hur? Känner på mig att det kan bli hur bra som helst!
Ylva: nääädå, be inte om ursäkt, din kommentar var ju hur rolig som helst, jag gillar mothugg!
Knaprig kaka: Ägglaminerade sockar borde sälja stort!

Anonym sa...

Jag skulle lägga in ett litet varnings pip när man närmar sig kassan och det är lördag eller freag.
"Kom ihåg att scana godispåsen du precis la i vagnen". Har åkt dit på det mer än en gång. Typ Änligen i mål bara betalningen kvar och därför lagt ner det sista (godiset) i vagnen utan att scana.