onsdag 31 juli 2024

Semester!

Så, nu har jag semester! Nåja, måste koppla upp mig och dels skriva ett överlämningmail till kollegan och sätta Out of office på mailen. Men ändå... semester!

Dagen till ära städar jag, tvättar och snart ska vi åka till tippen med gamla altangolvet. Men ingen brådska, ska vila lite till här ute i halvskuggan.

lördag 20 juli 2024

Inte riktigt än

De flesta verka ha, eller har haft semester nu. Inte vi. Ja, jo maken har väl teoretiskt semester från och med måndag, men jag misstänker att han kommer jobba några dagar till. 
Men jag då? En och en halv vecka har jag kvar innan jag får 3 veckors ledigt. Kanske böir det en vecka senare i höst också hoppas jag.
Jag gillar att ta sen semester men det här var lite i överkant. Halvt självvalt, halvt påtvingat. Aja, det blir bra och ÄR bra. Det är skoj på jobbet just nu så jag klagar bara lite.

Annars då? Ja en liten släng av förkylning, troligtvis Covid. Det är ju inte skoj, men vad ska jag åt saken? Försöka chilla, vila och njuta i hängmattan medan de som är pigga snickrar på vår altan som behövde en livstidsförlängning.