tisdag 3 november 2009

Soffläge

Idag har det varit soffläge. Sovit, ätit och tittat på dåliga såpoperor. Insåg att Ridge varit otrogen mot Brooke med Taylor, igen. Jag som trodde hon hade kolat? Men det verkar ju inte vara ett hinder i Glamour. Känns som om man kan titta ett avsnitt var tredje år och det är samma sak som händer varje gång. Allt är föränderligt, utom just Glamour då.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Hahaha, Glamour går det än!??Krya på dig, Milla:D

Agneta sa...

Du är säker på att det inte är en repris de sänder? Fast i den takten som serien utspelar sig så har de nog bara kommit halvvägs. Snacka om att vara slooooow mooootiooon.... *gäsp*

Osloskånskan sa...

Det verkar som om dom bara byter lite. Firmor, äkta man/kvinna, älskarinnor, död o elände. fast Brooke är iallafall tidernas bästa gråterska! Svippar jag nån gång förbi, så bölar hon. Ofelbart.

Nipe sa...

Milla: Jo, och visst är det helt otroligt, att de bara orkar...
Agneta: Tja, vad vet jag, det kan ju varit en repris men där var en massa nya skådespelare jag inte kände igen.
Osloskånskan:Ja, hon lipar ju HELA tiden, eller så är hon arg. Eller kärlekskrank. Tre lägen liksom. Dessutom byter de ut vissa skådespelare, typ Brookes dotter. Skitserie.

Mångmamma sa...

Hoppas det går över.
Vurmen för urusla såpor OCH sjukeriet!
Krya på sig!

anne sa...

Jag låg sjuk på soffan framför TV när jag precis flyttat till Chicago (för länge sedan) och hur länge jag än febersov och hur jag än zappade mellan kanalerna när jag väl var vaken, så var det fortsatt samma program överallt.

Vet inte om det var febern eller om det var samma program...;)