Har ni inget annat för er en regnig dag som denna, kan ni ju alltid baka Polkagrisbiscotti:
6-7 dl vetemjöl
1 nypa salt
2 tsk bakpulver
75 g rumsvarmt smör
2 dl strösocker
3 ägg
1,5 dl krossade polkagrisar
Blanda mjöl, salt och bakpulver. Rör ihop smör och socker. Blanda sen ner ett ägg i taget och rör sen ner mjölet. Krossa polkagrisarna grovt och rör ner (lägg förslagsvis en handduk över polkagrisarna och slå med hammare). Rulla degen till 4 rullar och lägg på bakplåtspappersklädd plåt. Platta till rullarna. Grädda i 175 grader i 15-20 minuter. Ta ut plåten och skär genast bröden till skorpor. Ställ sen tillbaka plåten på eftervärme och låt skorporna torka.
måndag 18 juli 2011
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
2 kommentarer:
Oj oj! Dessa ska jag testa!!
Åh, herregud vad gott det där lät!
Skicka en kommentar