måndag 3 augusti 2009

Det är måndag

Hur svårt kan det vara? Tre gånger försökter jag lämna in mina byxor till handarbetsaffären som skulle byta dragkedja. Två av de gångerna var det måndag. De har stängt på måndagar.
Tredje gången hade de semester på grund av marknad i stan.
Nu har jag försökt hämta ut byxorna. I dag var andra gången jag försökte. Vilken dag är det idag då? Det kom jag på ungefär tre meter från affären...

Det går bra idag. Riktigt bra. Köpte en ny bestickkorg till diskmaskinen. Det var inte billigt. Efter detta gick jag till leksaksaffären för att köpa ett nytt pooltäcke. Det var inte heller billigt. Vidare har jag letat mig fördärvad efter ett litet sketet batteri till min stegräknare. När jag hittade det och slängt det gamla, visade det sig att det var det jag slängde som var det nya och inte tvärtom. Sen konstaterade jag att makens stegräknare som legat oanvänd i klädkammaren i ett år, numera är spårlöst borta.
Om jag skulle ge mig på att sy lite, eller banta eller nåt annat som kan trigga mitt strålande humör ytterligare??

4 kommentarer:

Katinka sa...

Åhhh, du har det definitivt värre än vad jag har. Förlåt för att jag njuter lite i ditt sällskap idag. Är liksom inte heller på topp direkt.

Tycker att en plan på att rädda världen låter lagom åtkomlig för oss idag...

Mamma sa...

Jahapp, en riktig Tyko Brahe-dag har vi också konstaterat att det är i dag. Hoppas på en annan sort i morgon för då ska vi tampas med den där förb... motorn du vet!

Hemliga damen sa...

Haha! Uppförsbacke med motlut med andra ord. Bara att invänta sluttningen, vem vet, den nya räknaren kanske räknar dubbelt?

Nipe sa...

Katinka: Tack för trösten! Nä, idag är det filt, soffa och lösgodis som gäller.
Mamma: Ja, lycka till med den där förb motorn. Det finns två nödvägar ut, om ni inte lyckas. Antingen sparkar ni den i sjön, så kommer den gå som en klocka på botten sen, eller så finns ju Blocket.
Hemliga damen: Haha, vet du vad det bästa är: att jag hittade den andra stegräknaren sen, och ett extra batteri, så jag hade helt plötligt två stegräknare och två batterier, samt tre skruvar till de fyra skruvhålen... Men gissa vad, INGEN funkar i alla fall. De registrerar inga steg ändå. Sånu blir det tippen för dem och min plånbok får gråta lite till.