söndag 14 november 2010

Påfyllda depåer

Vilken helg!
Tjejsnack hela vägen upp till Jönköping. Uppiffning på hotellet och grautis (grautis är gott) kvällsbuffé i hotellrestaurangen. Lite stressad transport till Konserthuset. Strul med både parkering och garderoben, men med några minuter tillgodo satt vi så på våra platser. Underbara Mia Skäringer, en tvåtimmars skrattfest med allvarliga käftsmällar på sina ställen.
Sen rödvin i tandborstglasen på hotellet med mer tjejsnack toppat med lite jordnötter. Vad mer kan man begära av en fredagkväll?
Väckarklockan ringde som vanligt lite för tidigt för min smak på lördag morgon, men nu vankades det hotellfrukost! Upp och stå, dusch och piffning.
Nu följde hård brutal shopping, men som vanligt blir jag helt beslutsvill. Bor man i en liten liten ände av Sverige, är man inte van vid fler affärer än vad man hinner med på en halvtimme. Men man får ju skärpa till sig och ta seden dit man kommer, så med välfyllda kassar tog vi oss tillbaka till bilen och styrde mot A6. Lunchen hade vi ju totalt förträngt, så det fick vi inrikta oss på. Sallad med fetaostblock, satt som en smäck. Helt enligt regelboken för tjejshopping, lyckades vi på Esprit köpa likadana klänningar, till råga på allt på rea. Jo, jag hävdar med bestämdhet att man får lite mikrolycka av shopping!
En hastig tur på Ikea, men här var både orken och pengarna slut.
En fika i bilen och sen tre timmars tjejsnack söderut.
Idag lugn och stilla hemmadag med familjen.
Jag upprepar: vilken helg!

Hur har ni haft det?

3 kommentarer:

Milla sa...

Vilken härlig weekend.
Shopping och lite rödtjut är ju aldrig fel i glada vänners lag:)

Här har vi haft en nutbar helg med mycket mys och god mat. Lite rödtjut slank visst ner till middagen.
Fars dag har vi firat litegrann och en del 70-tals pyssel har utförts:)
Hoppas du får en trevlig vecka. Kram

Nipe sa...

70tals pyssel :)

Anonym sa...

Kunde inte sammanfattat helgen bättre själv!!! Vilken helg! Kram M
OBS! Jag skriver ett inlägg : )