torsdag 4 juni 2009

Déjà vu

Körde förbi Sweden Rock idag på väg hem från jobbet. Intressant indeed. Vevade ner rutan så jag fick tjuvlyssna lite medan jag satt där i bilkön. Studerade alla husvagnar och tält som står inklämda precis överallt längs med vägen. Skräpigt och skitigt minst sagt. Fnissade lite åt misären, som folk frivilligt utsätter sig för. Festivalboende är ju ganska speciellt, onekligen.
Fnisset kom av sig när jag fick en déjà vu-känsla. Detta kändes märkligt bekant på nåt vis. I mitt förra liv kanske? Eller nåt ungdomsminne jag med spiritus förträngt? Nä, det var närmare än så. I en inte alltför avlägsen dåtid. I ett baksäte nära mig liksom.

(nej, mina barn dricker inte sprit i baksätet, men headbangar - det gör dom)

5 kommentarer:

segsliten sa...

Mina ungar diggar också rejält! Ska det va' så ska det va' ordentligt!
Kram ☺

Malin sa...

Inte riktigt samma musik, men vi var på musical förra veckan. Minstingen frågade (med förtvivlan i rösten) efter varje sång och efterföljande applåder "är det redan slut?"
Musik nästan oavsett sort ska diggas ordentligt!

spiderchick sa...

haha sicken söt comment jag fick av dig =)

Miss Upsey Daisy sa...

Sweden Rock. Så många pengar i världen står inte att uppbringa för att jag skulle bo i ett skitigt tält... Fast gärna vildmarksliv :-)

Nipe sa...

Jamen visst är det härligt när man ser sina barn ryckas med av musiken, när man kan dela känslan med dom så. Dessutom ser de ju så otroligt kul ut när de diggar...
Miss UD: Nä, sova på fedstivalcamping med folk som pissar på ens tält, nej tack! Men ute i naturen, det är ju en helt annan sak!