måndag 14 juni 2010

Å, vad trevligt

Ronnebyån i går. Paddling med föräldrargruppen från Korrö och söderut till Svartabäck och tillbaka. Två familjer hade förhinder, så 8 vuxna och 8 barn och 4 kanoter. Det kan bli hur livat och kaosartat som helst. Det blev det också, fast på det där underbara viset som får mungiporna att peka uppåt mest hela tiden. Några bryt blir det ju alltid, i synnerhet om man är 3,5 och inser att storasyrran har fått en vuxenpaddel när man självbara har en barnpaddel...
Men hej, vilken dag! Paddling i vacker miljö, utan mygg faktiskt. Vid Svartabäck grillade vi och bara gottade oss. Paddlingen tillbaka var uppströms med tog ändå kortare tid, kanske för att vi nu var lite förberedda på vart alla stenarna fanns, eller kanske helt enkelt för att vi paddlade lite rakare, lite mer proffsigt?
Efteråt åkte vi hem till det paret som bor närmast och fikade på frallor och miljoner (nåja) kakor och tårtor. När kvällen kom var magen fullproppad och själen mer än toknöjd.
Hur var er helg då?

4 kommentarer:

LindaLottaPusing sa...

Vad härligt det ser ut! och vilka fina bilder du tagit. Nu blir man allt lite sugen på paddling. Själva fick vi låna släp av några vänliga själar och så drog vi till IKEA och tömde plånboken där.

Anne Sandberg sa...

Ser fantastiskt härligt ut =) det skulle vi haka på om nån frågade oss ;) hahhahaaaa

Nipe sa...

Pusing: Det är väldigt billigt att hyra i Karlsnäs... kan vi väl göra nångång i sommar?
Anne: Se ovan... :-)

Anonym sa...

Skrattar lite när jag ser bilderna, kommer bara att tänka på Göta Kanal och stackarn i kanoten :-D

Hoppas det gick bättre för er ;-)