tisdag 19 maj 2009

Dagens bästa!


När Pillerill vittjade brevlådan åt mig i kväll, hittade han ett kuvert. Handskriven adress, till mig och maken. Fint kuvert.
Aha, nu kommer inbjudan till svågers bröllop i september! De har planerat länge och vi har vetat ungefär lika länge.

Men, det var inte det! Det var ett helt annat bröllop!
Varje måndag promenerar jag med en mamma i Pillerills föräldrargrupp. Vi försöker båda tappa lite kilon. Vi hjälper (och stjälper...) varandra så att säga. Trevliga promenader, många goa pratstunder om livet, vikten, barnen och annat. Det stundade bröllopet har vi givetvis avhandlat både en och två gånger.
Men det har liksom inte föresvävat mig att vi skulle bli bjudna...
Så fnissigt överlycklig jag blev! Så genuint skitglad! Vad tårögd jag blev av tanken på att få vara med när de gifter sig!

Funderade en stund och insåg att av alla bröllop vi har varit på under åren, så är detta det 2:a som vi inte vetat om innan inbjudan kom. Det första var våra goda vänner A&G, som skickade en rebus som inbjudan till oss.

Ytterligare en sak att glädjas åt, detta bröllopet är "på hemmaplan" för oss. Vigsel i kyrkan i stan och festen i bygdegården på cykelavstånd hem. Tack kära J&M - klart vi kommer!

8 kommentarer:

Milla sa...

Vad kul! Själv har jag bara varit på 2 bröllop... Det är ju så himla otroligt att få vara med om. Förstår att du blev glad! Kram Milla

Osloskånskan sa...

Åhh...avundsjuk!

Mamma J sa...

Åååh, vad roligt!!!!

Katinka sa...

Vad roligt att helt plötsligt få en sådan inbjudan. Förstår att du är glad!

segsliten sa...

Vilken rolig överraskning!
Och vad bra att ha nära hem, inget tjafs om vem som ska köra.
Kram ☺

Esset sa...

Åh vad kul...annars verkar bröllop och barndop vara svunnen tid...nu är det 50-års fester som gäller...Vad kan det vara ett tecken på? ;)

Nipe sa...

Esset: För vår del har det också tunnat ut rejält när det gäller både bröllop och dop, så två bröllop denna sommaren är ju helt fantastiskt!!

anne sa...

Gå på bröllop är kul, jag önskar folk kunde gifta sig oftare! ;)