söndag 24 maj 2009

Lite ansning i trädgården

Gräsligt kul har jag haft idag.
Nåja, gräsligt har det i alla fall varit. Klippt hela gräsmattan. Jag skänker en tanke till den som uppfann åkgräsklipparen. Efteråt tänkte jag bara trimma litegranna. Hm, det blev visst runt varenda träd, vid alla kanter och dessutom uppe på berget. Med andra ord - allt som är i behov av trimning.
Nu är jag trött. Så där härligt trött i hela kroppen. Det gör så där ontskönt också. Även i knoppen, fast mest ont faktiskt. På kuppen lärde jag mig förhoppningsvis att se upp nästa gång jag trimmar runt lekstugan. Det gör ont att dra huvudet i vindskivan.

Nåväl. Nu blir det kvällsmat och mys med barnen. Ska väcka Pilleril nu, han har sovit middag tills nu. I sin egen säng, i sitt eget rum. Kryss i taket! Detta har vi försökt med sen rummet blev klart i november.

Vad har ni för er en vacker dag som denna?(Innan ansning)

4 kommentarer:

Katinka sa...

Du har varit mer aktiv än jag. Själv ligger jag här och njuter i soffan mest. Härligt med trötthet efter aktivitet i kroppen dock.

LindaLottaPusing sa...

Är också lita trött i knoppen efter barnkalas i parken med 15st 8-åringar. Lite gräsklippning på det och man är redo för en tidig nattning.
Inga loppis fynd i dag? Parken var full med glada loppisbesökare.

Lusamusa sa...

Jag har gjort succé. Men nu är det dags att dra sig tillbaka. Ödmjuk som jag är.

Nipe sa...

Katinka: att njuta i soffan är en dygd som inte ska föraktas!
LindaLottaPusing: Ingen loppis, nån broms på den hänsynslösa shoppingen får det ju vara...
Lusamusa: Lusamusa for president!