fredag 8 maj 2009

Skit

Det var ju för bra för att vara sant. Mitt flyt med träningen är borta.
Mycket på jobbet och hemma, gör att jag får tvinga mig ut trots att jag inte orkar och hinner.
Dessutom har jag fått ont i ett knä, typiskt va?
Så just nu har joggingen bytts ut mot powerwalk. Jag vill springa!
Nån som kan skicka ett expressbrev med både botemedel och lite extratid?

6 kommentarer:

segsliten sa...

Jag har ingen tid att skicka till dig tyvärr, men du ska se att det blir bättre i nästa vecka!
Kram ☺

CharmKatti sa...

Åhhh ta det försiktigt. Kommer du ihåg hur jag hade det med knät? Som sen visade sig bero på en massa saker, men främst pga löpning. Det är en sån oerhörd belastning på knäna när man springer, det är faktiskt bättre för kroppen att gå. jag har fått inse mina begräninsningar eftersom jag pronerar så mycket oxå att jag nog aldrig kan springa så mycket utan får power-walka och träna på annat sätt. Så ta det lungt, gå till en naprapat eller sjukgymnast, kolla skorna att dom passar dina fötter och vrister.
Ja, lite kort om detta alltså, skulle kunna skriva väldigt lång kommentar men jag slutar nu.

Ta hand om dig!
//Katti

Hemliga damen sa...

Oroa dig inte, du kommer igen! För oss äldre människor (läs 30+) är det inte annat att vänta än att vi får lite svackor när vi går från noll till lite mer. Se det så här istället - det är bättre att du har (tillfälligt) ont i ett knä för att du tränar, än att du har ont i kroppen för att du inte gör det.

Power-walk är dessutom inte fy skam. Själv har jag investerat i ett par stavar - jädra effektivt och pulshöjande om du inte redan upptäckt det. Om du promenerar på så kommer ditt knä igen! Du har säkert hamnat i klassikern "muskler och kondition byggs fortare än leder och knän hinner anpassa sig". Fortsätt med regelbundenheten bara, kom ihåg att det långsiktiga målet är EN gång i veckan - det fixar du!

Unknown sa...

Alla delarna tränas inte upp lika fort - muskler först, ligament sist och däremellan sliter de på varann = ont. Powerwalka ett tag du och smyg in lite annat skoj typ tåhävningar så länge, och kolla upp fötter och skor och varför inte hela ryggen när du ändå håller på. Jag pronerade som attan förut vilket mina benhinnor inte gillade men efter kiropraktorupprätning av bäckenet är det ontet borta och fötterna rakare!

Nipe sa...

Tack för alla goda råd! Jo, jag ska nog vara smart och powerwalka ett tag nu. Misstänkte ju själv att lederna inte riktigt hängt med. Fast jag tycker jag har tagit det förbaskat lugnt, inte joggat så fasligt långt och hårt. Men mammakilona är ju inte nådiga...
Nåväl, har nya skor, hoppas inte de har nåt med saken att göra. Supinerar visade det sig och köpte skor därefter. Ska till naprapaten om två veckor igen.

mockapocka sa...

Hej och tack för din kommentar hos mig!
Du har rätt; minnena blir inte mindre värda bara för att det finns fler sidor av dem. Tack för support!