söndag 6 september 2009

Söndagsångest

Min bästis A ska börja jobba i morgon efter ett och ett halvt års mammaledighet. Till råga på allt på en ny arbetsplats. Vi snackar söndagsångest. Hon har alla mina sympatier. Jag hoppas att du får sova lite i alla fall, kompis! Jag lovar att morgondagen inte kommer bli lika illa som du tror.

Själv har jag ingen söndagsångest alls. Är ledig imorgon. Tisdag med. Ja, faktiskt hela veckan tror jag. Det känns gött. Tanken är att jobba undan lite "Att-göra-punkter", samt motionera en hel del. Så imorgon ska jag måla i källaren samt rita lite på vår eventuella utbyggnad.
Frågan är bara hur jag ska klara ut att måla samtidigt som jag håller tummarna för min kompis första dag på jobbet?

5 kommentarer:

CharmKatti sa...

Genast mår jag lite bättre efter att ha läst ikapp en hel vecka hos dig. Ibloand är du rackarns flitig vad det gäller inlägg:-)

En liten reflektion ang poolen:
Vi har oxå sån stålrörspool, vi plockar inte undan den. Klorerar som fasen sista dagarna, poolen blir hyperren, töömer vattnet och täcker med presenning. Väldogt smidigt.

Ha en toppenmåndag!
/Kram Katti

CharmKatti sa...

Vilken härlig stavning jag lyckades med....

Speja sa...

Måndagsångest, blurk. Det har jag alltid lidit av...sänder också mina sympatier till kompisen. Det där är tungt. Fast, som du säger, det brukar inte vara så illa som man tror.

Du får väl förresten binda fast penseln på annan lämplig kroppsdel så att du kan hålla tummarna ordentligt. Kreativ verkar du ju vara...;)

Osloskånskan sa...

Träningssak.

Nipe sa...

CharmKatti: Hm, det vore ju förstås en idé. Problemet är bara att vi inte kan ha poolen stående över vintern, för den står i gräset och vi vill flytta den varje år. Men jag ska fundera på det till nästa år, tack för tipset!
Speja: Hon överlevde dagen :-) DEt hade enligt hennes make gått riktigt bra.
Osloskånskan: Övning ger färdighet!