torsdag 23 januari 2014

Torsdagsnöje för hela familjen

Idag åkte hela familjen på nattcup. Förra året var det bara jag. Sen fick jag med Silverräven. Förrförra gången följde även Skruttafisan med och denna gången fick vi med Pillerill. Full pott idag alltså.
Pillerillen tyckte väl inte att det var det roligaste han gjort, men det beror nog en hel del på att han fick springa med sin slöa mamma istället för med snabba pappa.

Efteråt när vi väntade på Silverräven som sprang en längre bana, kröp sötlökarna in i kombin och drog igen luckan. När jag och Silverräven kom dit, satt de invirade i varsin filt, med lamporna tända och mös tillsammans. Synd att vi andra två inte fick plats med, det såg så mysigt ut.

När vi körde hemåt, funderade jag på hur saker ändrat sig på bara några få år. Inte i min vildaste fantasi hade jag väl för sisådär tre år sen trott att jag skulle springa ute i mörka skogen med pannlampa på, en skitkall kväll mitt i vintern!? Med familjen dessutom...
Funderade även på när jag tränade inomhus senast?
Hm... Ja, i fredags på innebandyn, men den gör vi ju mest på skoj med varierande svetthalt. Tränade inomhus på vanligt gympass då, när var det? I mars tror jag.

2 kommentarer:

Den gamle i skogen (med ny telefon) sa...

Ni har kommit helt rätt - ute och i skogen. Lite avis på att ni har så nära till all orientering och till alla de fina skogarna.
Läkla Gudrun !

Nipe sa...

Den gamle: Det finns många hus till salu i Blekinge ;)