tisdag 11 april 2017

Min eviga pilgrimsvandring

Folk pilgrimsvandrar i lite här och lite där. Jag ska inte sticka under stol med att jag är sugen på att göra nåt sånt nån gång. Inget jag kanske prioriterar just nu, även om det är lockande. Det finns många fler resor som lockar mer. Listan är lång.

Men, jag har en alldeles egen pilgrimsvandring jag gör titt som tätt, här hemma i huset.

Ni ser örhängena på bilden ovan. De har jag fått en gång av Silverräven. Otroligt sköna att ha i öronen. Mina öron är inte förtjust i att ha örhängen. Jäklar vad de trilskas och de är extremt kräsna på vilka örhängen som hänger där. Det är inte nickelallergi, för det spelar mindre roll  vilket material det är i. Jo, kanske, men det är verkligen ingen garanti att nickelfria örhängen ska funka.
Jag är i vilket fall som helst väldigt kär i de här örhängena. De var nog inte så dyra, de är från Pilgrim (ah, nu fattar ni kopplingen va?), men de var en present och jag tycker de är snygga och de är som sagt sköna att bära.

Men... de får fötter. De är ständigt på rymmen! Nu vet jag att Silverräven skyller på mig. Han hävdar att jag lägger de ifrån mig precis överallt och sen inte noterar var. Han har helt fel (I wish), men jag lägger dem inte alla överallt! Jag lägger dem ALLTID på ett säkert ställe. På ett ställe där ingen av misstag kan råka dammsuga upp dem, eller råka få med dem i soporna eller nåt sånt. Lägger jag dem i en ficka, har fickan dragkedja eller är väldigt djup. Läggs de i en skål, har den höga kanter etc.

Hur många gånger har jag vandrat runt här hemma och letat? Massor med gånger! Jag har hittat dom i husvagnen, i dörrfacket på bilen, i badrummet, i handväskor, i fönstersmygen, i smyckesskrinet (hur otippat är inte det då?!), i nattduksbordet osv.
Idag var de på en liten hylla i hallen, i en skål med hög kant. Mycket logiskt enligt mig.

Vad har du som du alltid letar efter?

Inga kommentarer: