söndag 11 oktober 2009

Jag vill bli en nolla

Min utmaning tillsammans med den allra bästa Hemliga damen, börjar gå mot noll. Vi skulle på ett år lyckas komma ut och träna 52 gånger var. Kan tyckas som ett lätt mål, men med småbarn, hus, jobb och hela tjolavippen, kändes det som ett bra mål. Bättre komma ut en gång i veckan än inte alls var mottot.
Nu närmar vi oss nollpunkten, efter sju månader! Imponerande tycker jag, då vi båda haft uppehåll lite då och då.
Dags att omformulera målet nu då. Min tanke var att fortsätta räkna ner, och låta räknaren gå på minus, för att i mars se hur mycket minus vi hamnat på. Är du med kära Hemliga?

I dag hade jag tänkt att bli en nolla, ta det där passet på gymmet så att utmaningen skulle blivit fullbordad. Förkyld, snorig och lock för örat gör ingen motionsrunda på gymmet idag. Jag får nog lämna walkover. Men jag kommer igen, var så säker, och då kör vi så det ryker, eller hur Hemliga damen?! Heja oss!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken kul utmaning...Alltid bra med motivationshöjare.Kram Milla:D

Nipe sa...

Ja, otroligt vilken motivationshöjare det har varit!

Hemliga damen sa...

Men SJÄLVKLART är jag med! Jag har bara lite mycket på alla fronter nu så jag hinner varken blogga eller läsa fina bloggar som Nipes.

Tänk att vi har klarat det så förbaskat bra! Helt otroligt! Det hade jag faktiskt aldrig trott - att man kunde bli så peppad av att ha en utmaning via internet med en vilt främmande människa. We Did It!

Den där sista rundan får nog vänta dock - måste bli av med ett illvilligt ryggskott innan jag sätter fötterna i löparskorna igen.