torsdag 22 oktober 2009

Strukturera mera!


För tillfället försöker jag och vännen M att strukturera våra tankar. Att strukturera är kul och har man bara strukturerat klart i huvudet, kan man få ännu mera kul, ungefär så tänker vi.

Det utbyts idéer om både högt och lågt. Vi byter erfarenheter och tips om allt från viktiga papperspärmen till hur man bäst syr en behållare till alla presentpapper. Ja, missförstå inte nu - det mesta existerar dock bara i huvudena. Att få till allt detta praktiskt i en värld fylld av inte bara småbarn och tidsbrist, utan även ostrukturerade makar, ja det är nog bara en utopi än så länge. Jag upprepar, än så länge...

Men tankarna finns och bytes med friskt humör, hej och hå!

Häromdagen kom jag på att jag hade tänkt att strukturera upp skoförrådet. Grundtanken var att klä skokartongerna med snygg tapet och sen märka upp varje låda med ett foto av skorna som bor i lådan. Ja, jag vet att det ligger nåt sjukligt i detta, men håll med om att tanken är god. Fatta lyckan av att gå in i förrådet och se dessa kartonger på rad, med chica små kort på. Slippa röja runt och skapa än mer oordning varje gång man ska kolla efter om barnens sandaler passar efter vintern.
Som man ser på bilden, kom jag så långt att jag tog kort på alla skor en dag.

Sen... sen kom jag ner till verkligheten igen.

4 kommentarer:

Anonym sa...

En bit på väg är ju i a f ett steg närmare målet.Kram Milla

Agneta sa...

Jag drömmer också om struktur i mitt hem...

Evelina sa...

Det är bra med delmål och sånt så det itne blir för stort... se det som ett del m¨l att du fotat dem! Sen tar du ett nytt tag en annan dag :)

Nipe sa...

Milla: JO det är sant.
Småttochstort: Jag drömmer och motarbetas ständigt av barnen känns det som. Eller så tyar jag inte.
Evelina: Problemet är ju bara att jag får fota om ungefär hälften eftersom jag rensat bland skorna flera ggr sen fotograferingen...